Στα ύψη συντηρεί η Νέα Δημοκρατία την κόντρα της με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, κατηγορώντας των πως λέει ψέματα σχετικό με τον αριθμό των καναλιών στα κράτη – μέλη της Ε.Ε..
«Η σιωπή του κ. Παππά για τον πραγματικό αριθμό των τηλεοπτικών καναλιών που εκπέμπουν στα κράτη – μέλη της Ε.Ε., αν μη τι άλλο αποδεικνύει την αμηχανία και τη δυσκολία του να δικαιολογήσει τα ατελείωτα ψεύδη του», αναφέρται σε σχετική ανακοίνωση.
Η Ν.Δ. σημειώνει ότι «παρά τις πολύ σοβαρές αποκαλύψεις, που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, ο “υπουργός – καναλάρχης” λάμπει δια της απουσίας του».
«Πρέπει να γνωρίζει, όμως, ότι η ένοχη σιωπή του δεν περνάει απαρατήρητη από τους πολίτες», καταλήγει.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.











