Skip to main content

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Αψηφήστε τις «χουντικής εμπνεύσεως απαγορεύσεις» και διαδηλώστε

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κάλεσμα συμμετοχής στις αυριανές κινητοποιήσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου απευθύνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και ζητεί από τους νέους να αψηφήσουν συλλογικά «τις χουντικής εμπνεύσεως απαγορεύσεις» των διαδηλώσεων που έχει επιβάλει η ΕΛΑΣ στην Αθήνα.

Το κάλεσμα αφορά συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη μνήμη του Γρηγορόπουλου, στις 13:00, στα Προπύλαια.

Συνδέοντας τη συμπλήρωση έξι ετών από τη δολοφονία με την απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού -φίλου του Γρηγορόπουλου, που ήταν μαζί του στα Εξάρχεια στις 6 Δεκεμβρίου 2008- η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζητεί «να δείξουμε τη δύναμη που έχει η ζωή απέναντι στο θάνατο κι όσους παίζουν με αυτόν για να μας κάνουν να σωπάσουμε».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Ρωμανός «πρέπει να νικήσει, γιατί η γενιά μας δεν αντέχει άλλον ένα νεκρό». «Είμαστε φτιαγμένοι για να ζήσουμε κι όχι για να μας νικήσει ο φόβος κι ο θάνατος», συμπληρώνεται. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.