Skip to main content

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη της αιματηρής επίθεσης στο Μικρολίμανο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της αιματηρής επίθεσης σε νυχτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο, κατά την οποία τραυματίστηκαν πάνω από δέκα άτομα.

Από τα ξημερώματα, στο σημείο του επίθεσης στην Ακτή Δηλαβέρη βρέθηκε ειδικό κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής και του Πειραιά. Άνδρες της αστυνομίας έλαβαν τις πρώτες καταθέσεις από υπαλλήλους και θαμώνες του καταστήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχουν στα χέρια τους και φωτογραφία του δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης βρισκόταν στο νυχτερινό μαγαζί πριν το αιματηρό περιστατικό, στη συνέχεια έφυγε και επέστρεψε με ένα πυροβόλο όπλο, πιθανότατα καλάσνικοφ. Μπαίνοντας στο κατάστημα φέρεται να φώναξε «όλοι εδώ απόψε θα πεθάνετε» και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως εναντίον θαμώνων και υπαλλήλων. Στο κατάστημα επικράτησε πανικός, ενώ ο ένοπλος φέρεται να επιβάστηκε σε ταξί και να διέφυγε.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν έντεκα άτομα, εκ των οποίων τα τρία νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για συνολικά 15 τραυματίες.