Skip to main content

Καταλήψεις σε Νομική – ΕΜΠ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με καταλήψεις αντιδρούν ομάδες φοιτητών στην πρόταση των πρυτανικών αρχών να λαμβάνονται οι αποφάσεις των φοιτητών συλλόγων για μείζονα θέματα που τους αφορούν με ηλεκτρονική ψηφοφορία.  

Υπό κατάληψη βρίσκεται η κοσμητεία των Επιστημών Υγείας και το Οικονομικό της Νομικής, αλλά και η πρυτανεία του ΕΜΠ.

Επίσης σε κατάληψη προχωρούν και οι φοιτητές της Νομικής Σχολής έως την Παρασκευή, ενώ υπό κατάληψη βρίσκεται και το κτήριο της πρυτανείας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), όπου νωρίτερα διακόπηκε η συνεδρίαση της Συγκλήτου του ιδρύματος.

Στόχος, της πρότασης για την ηλεκτρονική ψηφοφορία από τους φοιτητές, είναι σύμφωνα με τις πρυτανικές αρχές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, να διευρυνθεί η εκλογική βάση ώστε να εκφράζονται κατά το δυνατόν περισσότεροι φοιτητές.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.