Skip to main content

Ν. Φίλης: «Δεν πρόκειται να κάνουμε 6η αξιολόγηση»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Δεν πρόκειται να κάνουμε 6η αξιολόγηση» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις και πρόσθεσε ότι η παράταση του μνημονίου τελείωσε.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα ζητήσει μια νέα ενδιάμεση συμφωνία, όπου θα συζητήσουν ανοιχτά ένα νέο πρόγραμμα με μεταρρυθμίσεις και όχι με μέτρα λιτότητας.

Σύμφωνα με τον κ. Φίλη, υπάρχει με τους Ευρωπαίους μια συμφωνία στις ταμπέλες φοροδιαφυγή, διαφθορά, αναμόρφωση του δημοσίου σε αρκετά ζητήματα, ωστόσο «εμείς λέμε ότι τελειώνει το μνημόνιο και η τρόικα, αν αυτό οι Ευρωπαίοι το συσκευάσουν με το δικό τους τρόπο, είναι μια άλλη ιστορία που αφορά αυτούς».

 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.