Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έγραψαν συνθήματα έξω από το γραφείο της προέδρου συμβολαιογράφων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συνθήματα σε τοίχους πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το γραφείο της προέδρου των συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης Ιωάννας Μπιλίση – Χρουσαλά έγραψαν άγνωστοι το απόγευμα της Τρίτης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους πλειστηριασρμούς.

Περίπου 20 άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους μπήκαν αιφνιδιαστικά στην πολυκατοικία κι αφού έγραψαν συνθήματα στους κοινόχρηστους χώρους και στην είσοδο του γραφείου της συμβολαιογράφου, πέταξαν φέιγ βολάν και αποχώρησαν.

Ως «πρωταγωνιστές» της διαμαρτυρίας εμφανίζονται άτομα που ανήκουν στη «Συλλογικότητα για τον κοινωνικό αναρχισμό “Μαύρο και Κόκκινο”, μέλος της Πολιτικής Οργάνωσης -Ο.Σ.-» που υπογράφουν σχετικό κείμενο, το οποίο δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.