Skip to main content

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ ανοιχτά του Αιγίου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 17:12 σε απόσταση 144 χιλιομέτρων δυτικά – βορειοδυτικά της Αθήνας και πέντε χιλιομέτρων βορειανατολικά του Αιγίου στο θαλάσσιο χώρο του Κορινθιακού κόλπου, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα στο Αίγιο,την Ναύπακτο και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Κορινθίας και της Φωκίδας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την πυροσβεστική ζημιές έχουν σημειωθεί σε εγκαταλελειμμένα κτήρια στο Αίγιο.

 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.