Skip to main content

Άδωνις Γεωργιάδης: Να μιλήσουμε για την πραγματική πολιτική

Αισιόδοξος ότι θα συγκεντρώσει τις υπογραφές που απαιτούνται για την επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Όπως ανέφερε, δεν θέλει να μιλήσει για τις ταμπέλες, αλλά για την πραγματική πολιτική.

«Θέλω να δώσω ένα μήνυμα στην κοινωνία, ότι μπορεί κάποιος που δεν είναι από τζάκι, που δεν έχει μηχανισμούς, που είναι λίγα χρόνια στην πολιτική, να οραματίζεται πως γίνεται να παίξει ηγετικό ρόλο στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

«Η Ν.Δ. που ονειρεύομαι είναι ανοιχτή στην κοινωνία, που θα μπορέσει να πει στους νέους, που μας γύρισαν την πλάτη, ότι είμαστε το σπίτι τους», συμπλήρωσε. «Θα πάω μέχρι τέλους, εγώ δεν έχω μηχανισμούς, εγώ βιβλία πουλάω και ας με κοροϊδεύουν κάποιοι», σημείωσε.

«Θέλουμε μία Ν.Δ. που να πραγματοποιεί ιδιωτικοποιήσεις επειδή τις πιστεύει, γιατί θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας;», διερωτήθηκε και υπογράμμισε ότι έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι είναι «δεξιός». Παράλληλα, τόνισε ότι πιστεύει σε μία Ν.Δ. όπως η «γαλλική δεξιά» του Νικολά Σαρκοζί.

Ερωτηθείς σχετικά, σημείωσε ότι στην κεντροδεξιά παράταξη χωράνε όλοι. Όπως διευκρίνισε, ωστόσο, δεν μπορεί κάποιοι να ντρέπονται γι αυτό που είναι και κάποιοι άλλοι να μην ντρέπονται και να το δηλώνουν ανοιχτά.

«Η παραμονή Τσίπρα στην εξουσία βλάπτει την Ελλάδα», υπογράμμισε εν συνεχεία ο βουλευτής της Ν.Δ., ενώ ερωτηθείς για τη συμφωνία του Ιουλίου, σημείωσε ότι η Ν.Δ. ήθελε να εξασφαλίσει τη σωτηρία της χώρας, αλλά έδωσε την εντύπωση ότι δεν θα συγκρουστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλω να μιλήσω στους ανέργους και να τους πω ότι εμείς φταίμε. Δεν τους εξηγήσαμε ότι μόνο με τις ιδέες που εκπροσωπεί σε όλη την Ευρώπη η ευρωπαϊκή Δεξιά, μπορούν να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, μέσω Twitter, ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι θα κατέλθει υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ.