Skip to main content

Κυρ. Μητσοτάκης: Κανείς δεν ορίζεται μόνος του υποψήφιος βουλευτής

«Στη Νέα Δημοκρατία όλοι κρίνονται κι αξιολογούνται» ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter, σημειώνοντας ότι «κανείς δεν ορίζεται μόνος του υποψήφιος βουλευτής».

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση του πρόεδρου της Ν.Δ., εκτός ψηφοδελτίων τέθηκε ο Παναγιώτης Τραγάκης, γιος του βουλευτή Πειραιά Ιωάννη Τραγάκη.

Αφορμή στάθηκε πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

«Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του κόμματος» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ν.Δ.  

Σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά ο κ. Τραγάκης είχε δηλώσει ότι «έχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί. Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ περιφέρεια Πειραιά -που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές – θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά».

naftemporiki.gr