Skip to main content

Δ. Σταμάτης: Ο κ. Τσίπρας δεν είπε κουβέντα για τον εσωτερικό δανεισμό

«Ο κ. Τσίπρας δεν είπε κουβέντα για τον εσωτερικό δανεισμό με έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου από τις καταθέσεις των Ελλήνων, ακόμη και των μικροκαταθετών» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας κ. Δημήτρης Σταμάτης σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Αλέξη Τσίπρα στο διαρκές προγραμματικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

 Σκόπιμα σήμερα ο κ. Τσίπρας απέφυγε να αναφερθεί στις Πολιτικές Αποφάσεις και στη Διακήρυξη του κόμματός του για τις Ευρωεκλογές, όπου σαφώς αναφέρεται ότι «θα χρησιμοποιηθούν όλα τα όπλα», δηλαδή ακόμη και η διακοπή τόκων και χρεολυσίων και η χρεοκοπία, αναφέρει ο κ. Σταμάτης στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Προτίμησε να μιλήσει για το δήθεν πρόγραμμά του, προτρέποντάς μας μάλιστα να το διαβάσουμε. Δεν προέτρεψε όμως να διαβάσουμε τα πραγματικά κείμενα της χρεοκοπίας και της εξαθλίωσης» συνέχισε ο υπουργός Επικρατείας και κατέληξε λέγοντας: «Σήμερα ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι οι θέσεις που έχουν εκφράσει στελέχη του όπως ο κ. Τόλιος και ο κ. Μηλιός αποτελούν πράγματι μέρος του “προγράμματός” του. Άλλους μάρτυρες δεν χρειαζόμαστε».