Skip to main content

Ν.Δ.: Με ποια ιδιότητα παρέστη ο Μουλόπουλος στη συνάντηση Ψυχάρη – Μπόμπολα;

Την αντίδραση της Ν.Δ. έχουν προκαλέσει πληροφορίες για συνάντηση του προέδρου του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη, του προέδρου του Πήγασου Φώτη Μπόμπολα και του προέδρου του δ.σ. της Αυγής Βασίλη Μουλόπουλου, με αντικείμενο το μέλλον του ΔΟΛ.

«Η κυβέρνηση ακόμη δεν έχει ενημερώσει με ποια ιδιότητα παρέστη ο πρόεδρος του δ.σ. της Αυγής, κ. Βασίλης Μουλόπουλος στη συνάντηση με τον κ. Ψυχάρη και τον κ. Μπόμπολα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Στην Πειραιώς θεωρούν ότι ο κ. Μουλόπουλος έδωσε το «παρών» ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, δεδομένου ότι θεωρείται άτυπα συνεργάτης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τις σχέσεις με τα ΜΜΕ. 

«Θα βγάλει non paper η (λαλίστατη) κυβέρνηση για να επιβεβαιώσει τη συνάντηση Ψυχάρη – Μπόμπολα – Μουλόπουλου;», είχε γράψει χθες στο twitter ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας.  

Η Νέα Δημοκρατία καλεί επίσης την κυβέρνηση να ενημερώσει την ελληνική κοινή γνώμη, «αν στη σύσκεψη που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου, με εκπροσώπους των τραπεζών, συζητήθηκε το θέμα του ΔΟΛ».