Skip to main content

ΚΚΕ: Η καθυστερημένη παραίτηση του Μ. Λαζαρίδη δεν απαλλάσσει τον κ. Μητσοτάκη

EUROKINISSI/Σωτήρης Δημητρόπουλος

«"Πτυχιούχος" στη συγκάλυψη του σκανδάλου στον ΟΠΕΚΕΠΕ ο Μ. Λαζαρίδης»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του ΚΚΕ για την παραίτηση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μακάριου Λαζαρίδη.

«Η καθυστερημένη -και μετά τη λαϊκή κατακραυγή- παραίτηση του “πτυχιούχου” στη συγκάλυψη του σκανδάλου στον ΟΠΕΚΕΠΕ, Λαζαρίδη, δεν απαλλάσσει ούτε τον ίδιο, ούτε τον κ. Μητσοτάκη για την επιλογή του να τον επιβραβεύσει για τις αντιλαϊκές υπηρεσίες του» σχολιάζει ο Περισσός.

«Σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται ότι προαπαιτούμενο για κάθε μέλος της κυβέρνησης ήταν και είναι πάνω από όλα το “πτυχίο” στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής» επισημαίνει το κόμμα στην ανακοίνωσή του.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.