«Στο τέλος η αλήθεια θα βγει. Ο κόσμος επιζητεί και διψά για δικαιοσύνη», σημειώνει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφορικά με τη δίκη για το δυστύχημα Τέμπη και στο ζήτημα της χωρητικότητας της αίθουσας, μετά τις απαράδεκτες σκηνές στη Λάρισα και τις αντιδράσεις.
Η κ. Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε νωρίτερα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, στο επίκεντρο του οποίου μεταξύ άλλων, βρίσκονται δηλώσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού Δικαιοσύνης για το θέμα.
@zoekonstant Η οφειλόμενη απάντηση στους #ψεύτες Η αλήθεια θα νικήσει! #Τέμπη_Έγκλημα #Τέμπη_Συγκάλυψη #Δικαιοσύνη ♬ πρωτότυπος ήχος – zoekonstant
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












