Skip to main content

Κ. Μητσοτάκης: Συμμετοχή σε τηλεδιάσκεψη ηγετών του ΕΛΚ για το Ουκρανικό

(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ)

Πρόοδο στις συνομιλίες «βλέπει» ο Πρωθυπουργός

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για τις τελευταίες εξελίξεις στον πόλεμο στην Ουκρανία, μια ημέρα μετά την αντίστοιχη διαδικτυακή συνάντηση της Συμμαχίας των Προθύμων.

Ο πρωθυπουργός, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, σημείωσε ότι είναι θετική η πρόοδος που διαφαίνεται στις συνομιλίες Ουκρανίας – ΗΠΑ, ενώ τόνισε ότι το αποτέλεσμα πρέπει να είναι μια δίκαιη και διαρκής ειρήνη, με αξιοπρέπεια για την Ουκρανία.

Ο κ.  Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι το απαραβίαστο των συνόρων οφείλει να γίνεται σεβαστό και ότι δεν μπορεί να μπαίνει σε διαπραγμάτευση η ανάγκη για ισχυρές ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.