Skip to main content

Βουλή: Σε ονομαστική ψηφοφορία η ρύθμιση για τη διοίκηση της ΔΕΘ

(EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Η αντιπολίτευση έχει καταγγείλει ότι με τις ρυθμίσεις του άρθρου αποκλείονται οι παραγωγικοί φορείς από τη διοίκηση της ΔΕΘ Α.Ε.

Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας κατέθεσαν το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ στο άρθρο του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών «Ενίσχυση σκοπού, επαναπροσδιορισμός μελών διοικητικού συμβουλίου και σύσταση Συμβουλευτικής Επιτροπής στην εταιρεία Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης Α.Ε. -Αντικατάσταση παρ. 15 και προσθήκη παρ. 13Α και 15Α στο άρθρο 12 του ν. 4109/2013».

Η αντιπολίτευση έχει καταγγείλει ότι με τις ρυθμίσεις του άρθρου αποκλείονται οι παραγωγικοί φορείς από τη διοίκηση της ΔΕΘ Α.Ε. και η συμμετοχή τους περιορίζεται σε μια συμβουλευτική επιτροπή, χωρίς εκτελεστικές αρμοδιότητες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ