Τις αναφορές του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ για την δικαιοσύνη σχολίασε με γραπτή της δήλωση η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου.
«Σε σημερινή του συνέντευξη στο Action 24, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Τσουκαλάς εγκάλεσε την κυβέρνηση για χειρισμούς της Δικαιοσύνης σε σχέση με τα γεγονότα στον πρόσφατο αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Άραγε πιστεύει το ΠΑΣΟΚ στη διάκριση των εξουσιών και στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης;» αναφέρει η κυρία Σδούκου.
Και προσθέτει: «Όταν μάλιστα επισημάνθηκε στον κ. Τσουκαλά από τους δημοσιογράφους ότι είναι δουλειά της Δικαιοσύνης η εφαρμογή των νόμων, εκείνος έκανε λόγο για «δικαιοσύνη επί εποχής Νέας Δημοκρατίας».
«Με αυτά τα λόγια ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ δεν προσβάλλει την κυβέρνηση. Προσβάλλει ευθέως τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης και το Σύνταγμα. Η Ελλάδα δεν έχει κομματική Δικαιοσύνη. Έχει ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και αυτό φαίνεται να ενοχλεί το ΠΑΣΟΚ», καταλήγει στη δήλωσή της εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.