Την πρώτη του τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό ομόλογό του, Πιτ Χέγκσεθ, είχε σήμερα, Παρασκευή, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.
Ειδικότερα, ο κ. Δένδιας σημειώνει σε ανάρτησή του:
«Είχα σήμερα την πρώτη μου επικοινωνία με τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, Πιτ Χέγκσεθ, με τον οποίο συζητήσαμε για τις στρατηγικές αμυντικές σχέσεις Ελλάδος – ΗΠΑ, καθώς και για τις κοινές περιφερειακές και διεθνείς προκλήσεις ασφαλείας».
Είχα σήμερα την πρώτη μου επικοινωνία με τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, Secretary Pete Hegseth @SecDef, με τον οποίο συζητήσαμε για τις στρατηγικές αμυντικές σχέσεις Ελλάδος – ΗΠΑ, καθώς και για τις κοινές περιφερειακές και διεθνείς προκλήσεις ασφαλείας.#Greece #USA #defence pic.twitter.com/P8wCfWlxtm
— Nikos Dendias (@NikosDendias) May 2, 2025
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












