Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Κουμουνδούρου ο Μανώλης Καπνισάκης 

INTIME NEWS

Εκρηκτικό κλίμα λίγο πριν το κρίσιμο συνέδριο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου κατευθύνεται ο διευθυντής του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, μετά τις καταγγελίες από οργανώσεις μελών ότι ακόμη δεν έχουν λάβει ειδοποίηση για το ποιοι θα μετέχουν στο Συνέδριο που αρχίζει σε λίγες ώρες.

Σημειώνεται ότι η Α’ Νομαρχιακή Επιτροπή Αθήνας ζήτησε την παραίτηση της γραμματέως του κόμματος Ράνιας Σβίγκου και επιφυλάχθηκε των «νομίμων δικαιωμάτων της», αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται να προσφύγει και νομικά κατά των υπευθύνων για τις εσωκομματικές διεργασίες.

Την επιστολή υιοθέτησε και αναπαρήγαγε στα ΜΜΕ το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη.

Δείτε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση των 4 υποψηφίων προέδρων λίγο πριν από το κρίσιμο συνέδριο

Στ. Κασσελάκης: Δεν πρόκειται να μείνω σε αντιδημοκρατικό κόμμα – Δέχομαι εισηγήσεις να κάνω δικό μου κόμμα

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.