Skip to main content

Αθ. Γλαβίνας στο Naftemporiki TV: «Δεν πετύχαμε αυτά που θα θέλαμε»

Ο εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

Για τις εσωκομματικές αναταραχές αλλά και τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Αθανάσιος Γλαβίνας στην εκπομπή «On Politics», με τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

Αρχικά ο Αθανάσιος Γλαβίνας αναφορικά με τα αποτελέσματα σχολίασε ότι «Δεν πετύχαμε αυτά που θα θέλαμε, ωστόσο αυξήσαμε τα ποσοστά μας».

«Το ΠΑΣΟΚ έχει καταφέρει να βγει από το ρόλο του κομπάρσου»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε, η Νέα Δημοκρατία έπεσε. Το ΠΑΣΟΚ έχει καταφέρει να βγει από το ρόλο του κομπάρσου που δυστυχώς έφτασε τα προηγούμενα χρόνια» τόνισε.

Ενώ πρόσθεσε ότι «Αυτό που μένει είναι να δούμε τι δεν κάναμε καλά σε μία δίκαιη αποτίμηση με σεβασμό στην διαφορετική άποψη, στον διάλογο με καθαρή σκέψη και σύνεση. Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε περισσότερο για να πετύχουμε κάτι στο επόμενο διάστημα».

Ο στόχος

«Ο στόχος μας είναι το ΠΑΣΟΚ να αποτελέσει τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη στις επόμενες εθνικές εκλογές. Μια παράταξη αξιόπιστη, σοβαρή, προοδευτική απέναντι στη Νέα Δημοκρατία», υποστήριξε.

Όσον αφορά στις εσωκομματικές αναταραχές δήλωσε την επιθυμία του να ηρεμήσουν τα «πνέυματα», να επικρατήσει η λογική και ο διάλογος και «μέσα από τις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων το κόμμα να βγει πιο ενωμένο και να δώσει τη μάχη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία».

«Να δούμε την μεγάλη εικόνα, να δούμε τι ενδιαφέρει τους πολίτες», είπε χαρακτηριστικά.