Skip to main content

Δουδωνής κατά Γιαννακοπούλου: Είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Νίκου Ανδρουλάκη

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΥΚΛΟΣ ΙΔΕΩΝ/ΒΑΪΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ

Η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε υπογραμμίσσει ότι ο στόχος του ΠΑΣΟΚ ήταν η δεύτερη θέση

Βαριές αιχμές κατά της συναδέλφου του Νάντια Γιαννακοπούλου άφησε ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Δουδωνής ανέφερε ότι η Νάντια Γιαννακοπούλου «είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Νίκου Ανδρουλάκη» αναφορικά με τα ποσοστά και την επίδοση του κόμματος στις ευρωεκλογές,.

Η τοποθέτηση Δουδωνή έγινε σε απάντηση δηλώσεων της κυρίας Γιαννακοπούλου που είχε αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε αναφέρει ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει όργανα και θα συζητηθούν τα πάντα ,δηλαδή τι έγινε λάθος, τι έγινε σωστά στις ευρωεκλογές».

Ερωτηθείσα εάν υπάρχει θέμα αρχηγού είχε απαντήσει ότι «όταν θα τα συζητήσουμε όλα, εννοούμε όλα».

Η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε ακόμη υπογραμμίσσει ότι ο στόχος που είχε θέσει το ΠΑΣΟΚ ήταν η δεύτερη θέση με ισχυροποίηση του ποσοστού του, αποδεχόμενο πως το δεύτερο έγινε καθώς «είχαμε άνοδο, έστω και μικρή». Όπως πρόσθεσε, μάλιστα, «κάποια στιγμή είμαστε δεύτερο κόμμα, μετά το χάσαμε».

Απαντώντας, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής, άφησε αιχμές κατά της κυρίας Γιαννακοπούλου, αποδίδοντάς της μερίδιο της ευθύνης για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών: Στο κόμμα υπάρχει «επί οκτώ μήνες μια υποτροπιάζουσα κατάσταση εσωστρέφειας, με συγκεκριμένο στόχο», είπε ο κ. Δουδωνής συμπληρώνοντας: «δεν τους βγήκε και το αποτέλεσμα που ήθελαν».