Skip to main content

Naftemporiki TV: Κ. Γκιουλέκας και Κ. Ζαχαριάδης μιλούν για την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησαν στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

Την «επόμενη μέρα» των ευρωεκλογών σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, στην εκπομπή «Rush Hour» με την Νικόλ Λειβαδάρη στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

Ενώ καλεσμένος στο στούντιο ήταν το Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Κ. Γκιουλέκας: Για εμάς το μήνυμα είναι πολλαπλό

Για το «μήνυμα» της κάλπης μίλησε αρχικά ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος ανέφερε ότι «εμείς είχαμε βάλει ένα στόχο και περάσαμε κάτω από αυτό τον στόχο. Επομένως σε αυτή τη περίπτωση για εμάς το μήνυμα είναι πολλαπλό».

«Πρώτον ότι θα πρέπει να επιταχύνουμε με περισσότερα και πολύ πιο αποτελεσματικά και δραστικά μέτρα τις κινήσεις μας στα ανοιχτά μέτωπα και κυρίως στο μέτωπο της ακρίβειας, όπου εκεί ασφαλώς αυτό ήταν ένα από εκείνα που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα», εξήγησε.

Επιπλέον σχολίασε την χθεσινή δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τονίζοντας ότι «Σε ότι αφορά στο μήνυμα που εστάλη προς τη Νέα Δημοκρατία, χθες ήδη ο Πρωθυπουργός στη δική του δήλωση, είπε ξεκάθαρα τι ακριβώς πρόκειται να κάνουμε από εδώ και μπρος. Δεν υποτιμήσαμε το θέμα της ακρίβειας, απλώς χρειάζονται και άλλα μέτρα και ακόμα πιο αποτελεσματικά μέτρα».

Κ. Ζαχαριάδης: Μεγάλη αποδοκιμασία στη Νέα Δημοκρατία

Από την πλευρά του ο Κώστας Ζαχαριάδης τόνισε πως «Πρόκειται για μια μεγάλη αποδοκιμασία στη Νέα Δημοκρατία και την ίδια στιγμή έχουμε μια χαμένη ευκαιρία για την προοδευτική παράταξη. Πρώτα απ’ όλα για το δικό μου το κόμμα αν και παραμένει αξιωματική αντιπολίτευση, πάρα τη συρρίκνωση που είναι μια αρνητική εξέλιξη, δεν πιάσαμε τους στόχους μας. Ο στόχος που είχαμε θέσει ήταν να πιάσουμε το 20% και είμαστε 3% από το ποσοστό των εθνικών εκλογών σε πιο χαλαρή κάλπη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες

«Την ίδια στιγμή που έχει χάσει η Νέα Δημοκρατία 13%, εμείς 3%, το ΠΑΣΟΚ κερδίζει 1%, εγώ θα πω στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία πρέπει να συνεδριάσουν άμεσα πως πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες για την ανασύνθεση του ευρύτερου προοδευτικού και δημοκρατικού χώρου», κατέληξε.

naftemporiki.gr