Skip to main content

Στ. Κασσελάκης: Εσείς στη λίστα αναμονής, οι άλλοι στη λίστα των εκλεκτών – Η κυβέρνηση των VIP

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει ίση μεταχείριση, προστασία για όλους, αξιοπρέπεια»

«Εσείς στη λίστα αναμονής, οι άλλοι στη λίστα των εκλεκτών», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης, επανερχόμενος με ανάρτησή του στο ζήτημα της προτεραιότητας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε VIP (διαπιστευμένους και φιλάθλους) για τον τελικό του Conference League.

«Ο πρωθυπουργός προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι έτσι γίνεται πάντα» σχολιάζει ο κ. Κασσελάκης για τα όσα είπε στη χθεσινή του συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως αναφέρει «αποδεικνύεται ότι λέει -και εδώ- ψέματα». Ειδικότερα, σχετικά με το επιχείρημα ότι «βάσει πρωτοκόλλου της UEFA ορίστηκε ένα νοσοκομείο αναφοράς σε περίπτωση που επίσημοι που θα έρθουν χρειαστούν περίθαλψη, το οποίο γίνεται σε κάθε αγώνα», ο κ. Κασσελάκης σημειώνει: «Πρώτον, η οδηγία που δώσατε δεν αφορά μόνο διαπιστευμένους αλλά και φιλάθλους αρκεί να μένουν σε τετράστερα ξενοδοχεία», και προσθέτει: «Αυτό που λέτε ότι πάντα γίνεται, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ».

«Θα αρκούσε η αλήθεια: ‘Είστε πλέμπα, είμαστε η κυβέρνηση των VIP, έχουμε 41%, ό,τι θέλουμε κάνουμε’», συνεχίζει ο κ. Κασσελάκης και τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει «ίση μεταχείριση, προστασία για όλους, αξιοπρέπεια» και «θα το φέρουμε μαζί».