Skip to main content

Στ. Κασσελάκης από Χίο: Η κοινωνία αλλάζει και αγκαλιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ

«Να καταργηθεί η προκαταβολή του φόρου εισοδήματος για τις επιχειρήσεις»

Την αισιοδοξία του για το θετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσμα των ευρωεκλογών εξέφρασε από τη Χίο ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, επισημαίνοντας ότι η κοινωνία αλλάζει και αγκαλιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ και την προοπτική που δίνει στους πολίτες.

Ο κ. Κασσελάκης, που έφθασε στο νησί λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ της Παρασκευής στο πλαίσιο των περιοδειών του σε 29 νησιά του Αιγαίου, έτυχε θερμής υποδοχής  από μέλη του κόμματος αλλά και πολίτες που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Στη συνέχεια μετέβη στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο της Χίου, στην γενική συνέλευση των νησιωτικών επιμελητηρίων, όπου απεύθυνε χαιρετισμό εστιάζοντας στα προβλήματα των νησιών έτσι όπως τα βίωσε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, υπογραμμίζοντας ότι έχει αναστραφεί το κλίμα μέσα στην κοινωνία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε σε δηλώσεις του ότι στόχος της περιοδείας ήταν να ακούσει τα προβλήματα από τους ίδιους τους νησιώτες.

Στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εθνικό σύστημα υγείας σε όλα τα νησιά, με την έλλειψη προσωπικού, ενώ όπως είπε, εξοπλισμός σε γενικές γραμμές υπάρχει.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη της υποστήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας μας για την αναβάθμισή τους, τόνισε ότι πρέπει να καταργηθεί η προκαταβολή του φόρου εισοδήματος για τις επιχειρήσεις και πρόσθεσε ότι πρέπει οι πολίτες να απολαμβάνουν ένα κράτος δικαίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί για τα Ψαρά και στη συνέχεια για τη Μυτιλήνη.