Skip to main content

Β. Κοντοζαμάνης και Σ. Μπεκατώρου στη Ναυτεμπορική TV για τις ευρωεκλογές

Για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου μίλησαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

Για τις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου μίλησαν στο κανάλι της Ναυτεμπορικής, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κοντοζαμάνης και η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Μπεκατώρου  στην εκπομπή «On Politics» με τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο.

«Έθεσα υποψηφιότητα γιατί ένιωσα ότι κοινωνικά ζητήματα δεν βρήκαν ανταπόκριση από την κυβέρνηση που υπάρχει»

Αρχικά η Σοφία Μπεκατώρου αναφέρθηκε στους λόγους που την ώθησαν να θέσει υποψηφιότητα με το ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές δηλώνοντας ότι «Η υποψηφιότητά μου, αρχικά, έχει προκύψει ως ανάγκη ερχόμενη σε επαφή με αρκετά κοινωνικά ζητήματα. Τα οποία μέσα από το επάγγελμά μου αλλά και ως εθελόντρια σε ΜΚΟ ένιωσε ότι δεν βρήκαν ανταπόκριση από την κυβέρνηση που υπάρχει.»

«Δηλαδή το θέμα της έμφυλης βίας, έχει φτάσει σε τεράστια έξαρση. Βλέπουμε άλλα φαινόμενα όπως το δυστύχημα στα Τέμπη, του οποίο η αντιμετώπιση από την κυβέρνηση έχει δυσαρεστήσει κάθε πολίτη.», πρόσθεσε.

«Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να πάει να ψηφίσει»

Τέλος, η κ. Μπεκατώρου υπογράμμισε ότι «Μέσα από την πορεία μου με τα θέματα που ασχολούμαι υπάρχει άμεσο ενδιαφέρον και να δούμε μια Ευρώπη να στηρίζει την κοινωνία και τον άνθρωπο. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να πάει να ψηφίσει και καλούμε τον κόσμο να έρθει στην κάλπη με συνειδητή επιλογή».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ανέφερε ότι «Όχι μόνο η Υγεία αλλά και γενικότερα η περίοδος της πανδημίας μου έδωσε τη δυνατότητα να διαχειρίζομαι κρίσεις με αποτελεσματικότητα. Ενώ υπάρχουν πολλά ζητήματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μείζονα ζητήματα που θα μας απασχολήσουν την επόμενη πενταετία. Δεν πρέπει να είμαστε απόντες στις εκλογές. Θέλουμε μια ισχυρή ευρωομάδα».

Συγκεκριμένα τόνισε ότι υπάρχουν πολλά θέματα τα οποία θα απασχολήσουν την ευρωομάδα όπως για παράδειγμα το Μεταναστευτικό, η Αμυντική πολιτική, η ενέργεια, η κλιματική κρίση και πώς αυτή συσχετίζεται με τη δημόσια Υγεία.