Skip to main content

Ν. Παπανδρέου στο Naftemporiki TV: «Αν δεν είμαστε δεύτεροι στις ευρωεκλογές, θα υπάρξει πρόβλημα»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

Για τις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου μίλησε ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ ευρωβουλευτής, Νίκος Παπανδρέου στην εκπομπή «On Politics» με τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

Ο Νίκος Παπανδρέου αναφερθείς στις προτάσεις που έχει το ΠΑΣΟΚ αλλά και στο τι θέλουν να περάσουν στην κοινωνία ανέφερε ότι «Έχουμε σοβαρές προτάσεις και προσπαθούμε να τις περάσουμε στην κοινωνία», προσθέτοντας ότι «εμείς επιμένουμε να μην μπούμε στο παιχνίδι του lifestyle, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Αν δεν είμαστε δεύτεροι, θα υπάρξει πρόβλημα»

Στη συνέχεια σχετικά με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που θέλουν το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα υπογράμμισε ότι «έχουμε μια ιστορία και θα ανατρέψουμε τα γκάλοπ που μας δείχνουν δεύτερο κόμμα. Αν δεν είμαστε δεύτεροι, θα υπάρξει πρόβλημα, έχουμε βάλει υψηλά τον πήχη».

Τέλος, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής δήλωσε ότι επόμενος στόχος είναι η άνοδος του κόμματος στις επόμενες εκλογές. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «αν πάμε καλά ως αντιπολίτευση σημαίνει ότι κερδίσαμε το στοίχημα και θα έχουμε απήχηση στην κοινωνία».