Skip to main content

Νικήτας Κακλαμάνης στο NaftemporikiTV: Μας προέκυψε κρυφό-Τραμπικός ο κ. Κασσελάκης

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης μιλάει στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

Συνέντευξη στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή «Rush Hour» με την Νικόλ Λειβαδάρη, παραχώρησε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Πιο συγκεκριμένα ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως «ο κ. Κασσελάκης κουνάει από χθες ένα χαρτί με κατηγορητήριο υποτίθεται εναντίον πολιτικών προσώπων, οφείλει λοιπόν αντί να λέει θέλω εκ των προτέρων να μου πει η Κυβέρνηση και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ότι θα το υιοθετήσει, να ακολουθήσει αυτό που λέει ο κανονισμός της Βουλής, να βάλουν οι Βουλευτές την υπογραφή τους από κάτω, να το καταθέσουν στη Βουλή, αυτό λέει ο Κανονισμός της Βουλής και το Σύνταγμα», «η Νέα Δημοκρατία τότε θα κάνει αυτό που ο κ. Μητσοτάκης είπε στην ομιλία του στην Βουλή, ότι με μεγάλη προσοχή θα διαβάσει το περιεχόμενο αυτού του κειμένου και θα πάρει τις αποφάσεις».

Στην συνέχεια ο κ. Κακλαμάνης σχολίασε ως προς την εξεταστική επιτροπή και τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης πως «για ένα θέμα για το οποίο υποτίθεται ότι συμφωνούν όλα τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, δεν ενοχλήθηκε κανείς ότι έβγαλαν έξι διαφορετικά πορίσματα;», «τα έκαναν για να τα κουνάνε στους συγγενείς των θυμάτων, για να τους λένε ποιο από το κάθε κόμμα ενδιαφέρεται περισσότερο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, αυτό ήταν η μεγάλη ντροπή αυτής της εξεταστικής».

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην συνέχεια και στον κ. Κασσελάκη λέγοντας πως «δεν ντρέπεται ο κ. Κασσελάκης, είναι μόνος του σε αυτό, κανένα άλλο κόμμα δεν τον ακολουθεί, να αμφισβητεί την εγκυρότητα των εκλογών;», «αφού με μεγάλη υπερηφάνεια μας είπε ότι ήταν Σύμβουλος του κ. Μπάιντεν, τώρα ποιες πρακτικές χρησιμοποιεί; Τις ίδιες πρακτικές που χρησιμοποίησε ο Τράμπ για να αμφισβητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αμερική, μας προέκυψε κρυφό – Τραμπικός ο κ. Κασσελάκης».

Τέλος ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας για την ακροδεξιά σχολίασε πως «ευτυχώς για την Ελλάδα δεν έχει βρει αυτή η έκφραση της ακροδεξιάς στην Ελλάδα ένα σύγχρονο και αξιόπιστο ηγέτη, εάν τον είχε βρει, φοβάμαι ότι θα βρισκόμασταν μπροστά στα ίδια φαινόμενα που βρίσκονται οι Γάλλοι με τη Λεπέν και οι άλλες χώρες με τα αντίστοιχα κόμματα», «πολύ φοβάμαι ότι το σύνολο των κομμάτων πέραν της Νέας Δημοκρατίας μπορεί στις Ευρωεκλογές να αθροίσει ένα ποσοστό που να αγγίζει το 20%».