Skip to main content

Πρόταση δυσπιστίας: Γεωργιάδης εναντίον Κωνσταντοπούλου – «Ο πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού με πήρε τηλέφωνο»

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Δεν υπάρχει κανένα έγκλημα στα Τέμπη. Υπάρχει ένα δυστύχημα»

Ανέβασε το θερμόμετρο στην Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας.

Απευθυνόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανέφερε ότι «ο πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού με πήρε τηλέφωνο και με εξουσιοδότησε να αναφέρω εδώ στη Βουλή ότι όλα αυτά που λέτε είναι ακραία και συκοφαντικά».

«Πρέπει να πάρετε τον λόγο και να ζητήσετε συγγνώμη είπε με έμφαση ο υπουργός Υγείας. Αυτά που είπατε είναι προσβολή της μνήμης ενός νεκρού. Πρέπει επιτέλους να σέβεστε τους νεκρούς » είπε επίσης ο υπουργός Υγείας στην παρέμβασή του.

«Δεν υπάρχει έγκλημα. Υπάρχει δυστύχημα»

«Δεν υπάρχει κανένα έγκλημα στα Τέμπη. Υπάρχει ένα δυστύχημα. Κάθε φορά που φωνάζετε αποδεικνύετε πόσο χυδαία ψεύτρα είστε. Φωνάζετε ”αθώος” για να με προβοκάρετε», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, καθώς την ώρα που μιλούσε η κ. Κωνσταντοπούλου φώναζε από τα έδρανα «αθώος» ειρωνικά.

«Το μόνο που σας νοιάζει είναι το πώς θα ρίξετε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Παίρνοντας τον λόγο επί προσωπικού η κ Κωνσταντοπούλου είπε: «Δεν έχω καμία αντίρρηση να πάρω στο τηλέφωνο τον πατέρα του άτυχου μηχανοδηγού για να του πω ποιος τον έβαλε στη μοιραία αμαξοστοιχία», με τον υπουργό υγείας να επιμένει: «Ουδέποτε επιβεβαιώσα ότι ο Σπύρος Βούλγαρης ήταν εθελοντής στο γραφείο του Μητσοτάκη. Ο πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού το αρνείται. Σταματήστε την χυδαιότητα».