Skip to main content

Αθ. Γλαβίνας στο Naftemporiki TV για πρόταση δυσπιστίας: Η κυβέρνηση δεν απαντάει στο βασικό ερώτημα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Αθανάσιος Γλαβίνας, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

«Φυσικά δεν θα απολογηθούμε στον κ. Βορίδη και στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για το πότε θα ασκήσουμε τα μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου που μας δίνει το δικαίωμα το Σύνταγμα, πρόταση δυσπιστίας η αντιπολίτευση κάνει όποτε αυτή πιστεύει», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Αθανάσιος Γλαβίνας, μιλώντας στην εκπομπή Rush Hour του Naftemporiki TV με τη Νικόλ Λειβαδάρη, σήμερα, Τετάρτη 27/3, το μεσημέρι.

Ο κ. Γλαβίνας τόνισε πως «η κυβέρνηση δεν απαντάει στο βασικό ερώτημα, ποιος την κρίσιμη στιγμή λίγες ώρες μετά το δυστύχημα, έβαλε το χέρι του, αλλοίωσε κρίσιμο αποδεικτικό υλικό, το διοχέτευσε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την εξυπηρέτηση του κυβερνητικού αφηγήματος του ανθρώπινου λάθους, το οποίο το υιοθέτησε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τρεις μήνες πριν τις εκλογές».

Απαντώντας σε ερώτηση της Νικόλ Λειβαδάρη σχετικά με τις κατηγορίες της κυβέρνησης ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, λειτούργησε ως «εντολοδόχος εκδοτικών συμφερόντων», ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «θα συνιστούσα στον κ. Βορίδη και στα μέλη της κυβέρνησης να είναι πιο μετριοπαθείς σε όσα χαρακτηρίζουν, γιατί είναι οι ίδιοι οι οποίοι γνωρίζουν καλά από συμφέροντα».