Skip to main content

Ζαχαρίας Ζούπης ( Opinion Poll): «Δεν έχουμε ξαναδεί πρωθυπουργό, μετά από 5 χρόνια θητείας να παίρνει έως 40% στην καταλληλόλητα»

«Βλέπουμε να μετατοπίζονται όλοι προς όλους σαν να μην υπάρχουν ιδεολογικά πολιτικά όρια», τόνισε μιλώντας στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

«Σταθερά, η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ,σε ποσοστό 52% ή 53%, ήταν υπέρ των μη κρατικών Πανεπιστημίων. Προφανώς υπάρχει μια αντίθεση της επιλογής του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσει με αυτό που θέλουν οι ψηφοφόροι του» τόνισε ο Διευθυντής Ερευνών της OPINION POLL Ζαχαρίας Ζούπης μιλώντας στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή «Rush Hour» με τον Τάκη Σπηλιόπουλο, παραχώρησε σχολίασε πως

«Tο ΠΑΣΟΚ δεν φαίνεται να εισπράττει ούτε από κέντρο, ούτε από κεντροαριστερά. Έχει βαθύτερο πρόβλημα από ότι έχει φανεί μέχρι τώρα και μένει να δούμε πόσο θα του κοστίσει» σχολίασε επίσης ο κ. Ζούπης.

Αναφερόμενος στο πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα επισήμανε πως «βλέπουμε να μετατοπίζονται όλοι προς όλους σαν να μην υπάρχουν ιδεολογικά πολιτικά όρια».

«Πάμε σε Ευρωεκλογές πολύ περίεργες γιατί είναι χαλαρές, έχουν και την ιδιομορφία ότι γίνονται τρία χρόνια πριν τις επόμενες βουλευτικές, εάν δεν τύχει κάτι απρόοπτο, όταν με ρωτάνε τι περιμένω, λέω δεν περιμένω τίποτα, για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι θα έχουμε την Νέα Δημοκρατία με μεγάλη διαφορά πρώτο κόμμα», σημείωσε.

«Αυτό που διαπιστώνουμε, και δεν το έχουμε δει ποτέ, είναι  έναν πρωθυπουργό που μετά από πέντε χρόνια θητείας να παίρνει από 36% έως 40% στην καταλληλόλητα και ο δεύτερος να είναι μεταξύ 7% και 10%, δηλαδή τετραπλάσιες και πενταπλάσιες επιδώσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο άλλος δεν βλέπει αλλού λύση και αυτό στην τελική απόφασή του πριν την κάλπη, μετράει», επισήμανε τέλος ο κ. Ζούπης.