Skip to main content

Στέφανος Κασσελάκης: Το πάρτι σε μπαρ με τον Τάιλερ και οι δηλώσεις για τον Πολάκη (φωτογραφίες)

Intime News

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γιόρτασε την ισότητα στον γάμο, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι οι αποφάσεις για τους διαφωνούντες θα ληφθούν σε άλλο χρόνο

Στο μπαρ Sodade, όπου γιορτάστηκε η νομοθέτηση της ισότητας στον γάμο, βρέθηκε αργά χθες το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Intime News

Οι δημοσιογράφοι που τον περίμεναν εκεί, δεν μπορούσαν να μην του θέσουν ερώτημα για τις απουσίες του ΣΥΡΙΖΑ στην ψήφιση του νομοσχεδίου και ιδιαίτερα για τη θέση του Παύλου Πολάκη.

Intime News

Ο πρώην υπουργός Υγείας και συντονιστής των τομεαρχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απουσίαζε χθες από τη Βουλή, ενώ μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας εξέδωσε δήλωση, στην οποία εξηγούσε ποιες είναι οι ενστάσεις του σχετικά με το νομοσχέδιο. 

Intime News

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε να μην θέλει να δώσει συνέχεια στην κόντρα – τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή. «Συνέχεια για αυτό θα με ρωτάτε;» δήλωσε χαρακτηριστικά αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν σε άλλο χρόνο. Υπογράμμισε, ωστόσο ότι χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο δεν θα περνούσε, ενώ χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε.

Σε κάθε περίπτωση η ατμόσφαιρα στην Κουμουνδούρου ήταν βαριά για όσους διαφοροποιήθηκαν σε ένα κορυφαίο ζήτημα δικαιωμάτων που θεωρείται σχεδόν ταυτοτικό για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδεικτική του κλίματος ήταν η αντιπαράθεση η οποία ξέσπασε μεταξύ του Γιάννη Ραγκούση και της κυρίας Κασσιμάτη με αφορμή το ερώτημα που έθεσε ο πρώην υπουργός για το είδος των ποινών που θα επιβληθεί σε όσους διαφοροποιήθηκαν. Απαντώντας σε οξύτατο τόνο η κυρία Κασσιμάτη καταλόγισε στον κ. Ραγκούση ότι «πυροδοτεί συστηματικά την εσωστρέφεια» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σκληρή κριτική στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που απείχαν άσκησε εντωμεταξύ η πολιτεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη. «Για την ιστορία, όσοι απείχαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, από νομοσχέδιο που αφορά ανθρώπινα δικαιώματα δεν νοείται να συνεχίσουν να είναι βουλευτές του» τόνισε σε ανάρτησή της καλώντας ουσιαστικά τον κ. Κασσελάκη να διαγράψει τους διαφωνούντες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.