Skip to main content

«Έκτακτη εμφάνιση» Κασσελάκη στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Με βασικούς ομιλητές Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου

Έκπληξη επιφύλαξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κασσελάκης, στους παρευρισκόμενους στην πολιτική εκδήλωση με θέμα  «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη, ποιος. Μια πειστική απάντηση»,  καθώς εμφανίστηκε απρόσμενα στο θέατρο «Άλφα».

Ομιλητές στην εκδήλωση είναι ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης και η Έφη Αχτσιόγλου.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας φτάνοντας στον τόπο της εκδήλωσης  και κληθείς να απαντήσει στην ερώτηση ότι οι σημερινές συνομιλίες γίνονται με αυτούς που διέσπασαν την Αριστερά απάντησε ότι η ιστορία της Αριστεράς στην Ελλάδα δεν είναι μόνο οι διασπάσεις αλλά και οι μεγάλες συνθέσεις.

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

«Μπορούμε  να συζητήσουμε για το πως βλέπουμε τα περιθώρια να υπάρξει μια απάντηση κοινωνική και πολιτική απέναντι στις πολιτικές της Δεξιάς που έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο αδιεξόδων για μια πολύ μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας.» ανέφερε  η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία δήλωσε ότι δεν θέλει να σχολιάσει τα εσωκομματικά άλλων κομμάτων.

«Είμαι υπέρ του διαλόγου, της συζήτησης και της αναζήτησης. Μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα σε πολλά επίπεδα. Εμείς η «Νέα Αριστερά» θα χτίσουμε τη δική μας ταυτότητα, πάνω στις δικές μας αξίες.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)