Skip to main content

Στ. Κασσελάκης για ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας: 4 μήνες μετά, τα κλιματιστικά που δωρίσαμε είναι ακόμη στις κούτες

Πηγή φωτ. twitter.com/skasselakis

«Κάνω έκκληση σε αυτή την ανάλγητη κυβέρνηση - Τα παιδιά κρυώνουν και φτάσαμε στον Φεβρουάριο» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Έκκληση στην «ανάλγητη κυβέρνηση» να τοποθετηθούν τα κλιματιστικά που είχε δωρίσει στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας απευθύνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του.

Όπως σημειώνει, τέσσερις μήνες μετά τη δωρεά του, τα κλιματιστικά είναι ακόμη στις κούτες τους.

«Στις 27/9 επισκέφθηκα το ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας. Οι υπεύθυνοι μού μίλησαν για το πρόβλημα θέρμανσης που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι ίδιοι τον χειμώνα. Στις 5/10 κάναμε μία μικρή δωρεά οκτώ κλιματιστικών, όπως υπαγορεύει η συνείδησή μας. Χθες επισκέφτηκα απροειδοποίητα το ΕΕΕΕΚ. Τα κλιματιστικά είναι στις κούτες τους. Τέσσερις μήνες μετά» αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του και προσθέτει: «Κάνω έκκληση σε αυτή την ανάλγητη κυβέρνηση. Μη θεωρείτε ότι θα μου δώσετε ‘πόντους’. Θεωρήστε ότι τη δωρεά έκανε κάποιος από τους ολιγάρχες που χρηματοδοτεί την προπαγάνδα σας. Μόνο τοποθετήστε τα air condition τώρα. Τα παιδιά κρυώνουν και φτάσαμε στον Φεβρουάριο. Λίγη ανθρωπιά, έστω και αργά».