Skip to main content

Πέτρος Κόκκαλης: Εντάχθηκε στην ευρωομάδα των Πρασίνων

(POOL PHOTO / PHILIPPE BUISSIN / EUROPEAN PARLIAMENT / EUROKINISSI)

Με ανάρτησή της η Ομάδα των Πρασίνων καλωσορίζει τον Έλληνα ευρωβουλευτή στους κόλπους της

Στην ευρωομάδα των Πρασίνων προσχώρησε ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος είχε αποχωρήσει τον περασμένο Νοέμβριο από την ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή.

Με ανάρτησή της η Ομάδα των Πρασίνων καλωσορίζει τον Έλληνα ευρωβουλευτή στους κόλπους της. «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για να οικοδομήσουμε μια πιο πράσινη και ισχυρότερη Ελλάδα, μέσα σε μια Ευρώπη που βάζει τους ανθρώπους και την κοινωνική δικαιοσύνη στην καρδιά της» ανέφερε εκ μέρους της Ομάδας η Τέρι Ράιντκε.

«Οφείλουμε στη νεολαία μας και στο μέλλον της Ελλάδας να αναλάβουμε τολμηρή δράση και να οικοδομήσουμε έναν πιο βιώσιμο κόσμο. Η νεότερη γενιά έχει δίκιο να ανησυχεί για το πώς μπορεί να είναι η ζωή της τα επόμενα χρόνια» ανέφερε από την πλευρά του ο Πέτρος Κόκκαλης και πρόσθεσε: «Θα εργαστώ για να ενισχύσω το πράσινο κίνημα στην Ελλάδα και θα συμμετάσχω στον αγώνα των Πρασίνων-EFA για μια υγιή μεταρρύθμιση των δημοσιονομικών κανόνων ώστε να μεταμορφωθεί η οικονομία μας για να είναι βιώσιμη και να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών μας».