Skip to main content

Σπέτσες – ΣΥΡΙΖΑ: Τι βρέθηκε στην ατζέντα – Συνεχίζονται την Κυριακή οι εργασίες

Φωτ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
Συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. 2η Μέρα, Σπέτσες, 20 Ιανουαρίου 2024. Φωτ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Στ. Κασσελάκης παρέθεσε δείπνο στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε εστιατόριο του νησιού.

Οι πρωτοβουλίες οι οποίες θα αναληφθούν το επόμενο διάστημα σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, με ορίζοντα το συνέδριο του Φεβρουαρίου και τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της δεύτερης ημέρας εργασιών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, στις Σπέτσες.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο κ. Κασσελάκης παρέθεσε δείπνο στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε εστιατόριο του νησιού.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι εργασίες της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστούν έως και το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι παρουσιάσεις των βουλευτών.

Κατά τη δημόσια τηλεόραση, οι εργασίες της Κ.Ο. πραγματοποιούνται σε καλό κλίμα, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις βουλευτών.

Ο Γιώργος Τσίπρας σημείωσε νωρίτερα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο ενωμένος από ποτέ, ενώ στο ίδιο κλίμα ο Ευάγγελος Αποστολάκης επεσήμανε ότι «είμαστε ενωμένοι».

Ο Όθωνας Ηλιόπουλος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «βρίσκει τρόπους πάντα να καινοτομεί», ενώ ο Γιώργος Καραμέρος δήλωσε ότι «θέλουμε να επανασυστηθούμε στους πολίτες, έγινε πολύ καλή δουλειά».

Η Ρένα Δούρου μίλησε για «πρωτόγνωρη διαδικασία» η οποία είναι «κρίκος σε μια αλυσίδα που ξεκίνησε από το καλοκαίρι με προτάσεις για τους πολίτες στο δρόμο για το συνέδριο».