Skip to main content

«Σήμερα έχασα έναν πολύτιμο φίλο»: Το αντίο του Ν. Ανδρουλάκη στον εκπαιδευτικό Γιάννη Χριστόπουλο

Aris Oikonomou / SOOC

«Ο Γιάννης Χριστόπουλος κατέστησε πρότυπο το 10ο δημοτικό σχολείο Καλαμάτας, που τόσο αγάπησε, και υπηρέτησε με ακεραιότητα και ήθος το συνδικαλιστικό κίνημα»

Τον εκπαιδευτικό και πρώην δημοτικό σύμβουλο Καλαμάτας, Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αποχαιρετά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης με ανάρτησή του.

«Σήμερα έχασα έναν πολύτιμο φίλο. Έναν σπουδαίο δάσκαλο, που άνοιξε φωτεινούς δρόμους στη γνώση για εκατοντάδες νέους. Έναν αγωνιστή, που δήλωνε μαχητικά παρών με ανιδιοτέλεια και αξιοπρέπεια σε όλες τις ιδεολογικές μάχες της δημοκρατικής παράταξης» αναφέρει ο κ. Ανδρουλάκης.

Όπως σημειώνει, «ο Γιάννης Χριστόπουλος κατέστησε πρότυπο το 10ο δημοτικό σχολείο Καλαμάτας, που τόσο αγάπησε, και υπηρέτησε με ακεραιότητα και ήθος το συνδικαλιστικό κίνημα και τους συμπολίτες του από θέσεις ευθύνης».

«Τον αποχαιρετώ με βαθύ σεβασμό και τον ευχαριστώ που με τίμησε με τη φιλία και την αγάπη του. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του» καταλήγει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.