Skip to main content

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ- Μαρινάκη για την πρόταση «υπουργοποίησης» Κασσελάκη

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Ενημερώθηκε τελικά ο κ. Μαρινάκης ποιο ήταν το Υπουργείο που προτάθηκε στον κ. Κασσελάκη πριν από τις εκλογές του 2019;», αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου

«Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί» αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «όσες ύβρεις και χαρακτηρισμούς κι αν εκτοξεύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος».

«Επειδή τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα», συνεχίζουν, «θα μας απαντήσουν επιτέλους αν ο κ. Μητσοτάκης είχε ζητήσει ή όχι προσωπικά τη βοήθεια του κ. Κασσελάκη για οικογενειακά του ζητήματα, εκφράζοντάς του επανειλημμένως την εκτίμησή του; Ενημερώθηκε τελικά ο κ. Μαρινάκης ποιο ήταν το Υπουργείο που προτάθηκε στον κ. Κασσελάκη πριν από τις εκλογές του 2019;».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι «είναι ενδιαφέρον ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά σε δημοσιογραφική ερώτηση ότι «δεν έχει υπάρξει ποτέ προγραμματισμένη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη». Επιμένει σε αυτό;». Προσθέτουν ότι «είναι προφανές ότι η πρωινή γραμμή περί «fake news» έχει πάει περίπατο, όπως είναι ξεκάθαρο ότι ο κ. Μητσοτάκης βάζει τον κ. Μαρινάκη να κάνει πολύ βρόμικη δουλειά, παραμονή των Θεοφανείων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, δήλωσε στην εφημερίδα Documento ότι το 2019 είχε προταθεί στον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να συμμετέχει στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Απαντώντας στην δήλωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σημείωσε νωρίτερα πως πρόκειται για «προϊόν επιστημονικής φαντασίας». «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στερείται σοβαρότητας η είδηση», ανέφερε.