Skip to main content

Άδωνις Γεωργιάδης: Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, σε έναν χώρο γνώριμο σε εμένα από το παρελθόν

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Άδωνις Γεωργιάδης αναλαμβάνει τη θέση του υπουργού Υγείας

Τη θέση του υπουργού Υγείας ανέλαβε εκ νέου ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως έγινε γνωστό μετά την ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της κυβέρνησης από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Γεωργιάδης αναλαμβάνει τη θέση του υπουργού Υγείας. Η πρώτη φορά που τοποθετήθηκε στη θέση αυτή ήταν στις 25 Ιουνίου του 2013.

Ανασχηματισμός: Όλες οι αλλαγές στη σύνθεση της κυβέρνησης

«Η διαχρονική εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπό μου αποτελεί για μένα τεράστια ευθύνη. Όπως έκανα πάντα και τώρα στο υπουργείο Υγείας, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, σε έναν χώρο γνώριμο σε μένα από το παρελθόν» σημείωσε σε ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης.

«Οι ανάγκες των συνανθρώπων μας για καλύτερες υπηρεσίες Υγείας είναι ο πήχυς, που οφείλουμε να ξεπεράσουμε και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για αυτό, με ανθρωπιά και αποτελεσματικότητα» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης αντικαθιστά στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος επέστρεψε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Στη θέση του κ. Γεωργιάδη στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας τοποθετήθηκε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου και ώρα 18.00.