Τη βαθιά του θλίψη του για τον τραγικό χαμό του επισμηναγού (Ι) της Π.Α. Επαμεινώνδα Κωστέα, χειριστή του αεροσκάφους Τ-2 , το οποίο κατέπεσε στην Καλαμάτα κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης εκφράζει ο βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Ευάγγελος Αποστολάκης.
Ο κ. Αποστολάκης εκφράζει «τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του καθώς και στην οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας, που επιτελεί καθημερινά το καθήκον της απέναντι στην Πατρίδα».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.











