Skip to main content

Π. Μαρινάκης για Στ. Κασσελάκη: Η ματαιοδοξία δεν αποτελεί πολιτική πρόταση

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Προβάλλει την ατομική του ματαιοδοξία για επικράτηση έναντι του πρωθυπουργού ως δήθεν συλλογική επιθυμία» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Βολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη με αιχμή τα όσα ανέφερε κατά τη χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Κοινωνικές ανάγκες είναι η αντιμετώπιση της εισαγόμενης ακρίβειας, η αναβάθμιση της Παιδείας και της Υγείας και η ταχύτερη απονομή Δικαιοσύνης. Είναι όλα τα προβλήματα με τα οποία αναμετράται καθημερινά η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προσπαθώντας να βρει βέλτιστες λύσεις και να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα προς όφελος της κοινωνίας», ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Μαρινάκης.

Κατηγόρησε παράλληλα τον κ. Κασσελάκη ότι «προβάλλει την ατομική του ματαιοδοξία για επικράτηση έναντι του πρωθυπουργού ως δήθεν συλλογική επιθυμία». «Αλλά η ματαιοδοξία δεν αποτελεί πολιτική πρόταση» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας χθες στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έθεσε ως στόχο τη νίκη του κόμματος στις ευρωεκλογές, σημειώνοντας πως «είναι κοινωνική ανάγκη να επιτευχθεί ο στόχος αυτός». «Ο κόσμος, πολλοί άνθρωποι που δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ αισθάνονται ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή, αισθάνονται ότι το 41% έχει γίνει άλλοθι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης.