Skip to main content

Κ. Μητσοτάκης – Χ. Δούκας: Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου – Τι βρέθηκε στην ατζέντα

Φωτ. Γ.Τ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Δούκα για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη θητεία του ως δήμαρχος Αθηναίων

Συνάντηση με τον εκλεγμένο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, είχε σήμερα, Πέμπτη, στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Δούκα για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη θητεία του.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εξετάστηκαν οι προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής, καθώς και ζητήματα όπου η κυβέρνηση και η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορούν να συνεργαστούν προς όφελος των δημοτών και των κατοίκων της πρωτεύουσας.

Από την πλευρά του, ο κ. Δούκας ανέφερε σε ανάρτησή του ότι κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των Αθηναίων πολιτών.

«Συμφωνήσαμε να βρισκόμαστε σε επικοινωνία επιδιώκοντας τη συνεργασία της κεντρικής κυβέρνησης και της νέας δημοτικής αρχής με επίκεντρο τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της πρωτεύουσας» πρόσθεσε ο κ. Δούκας.

Νωρίτερα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και πριν από τη συνάντηση των κ.κ. Μητσοτάκη και Δούκα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης είχε σημειώσει ότι «η πολιτική της κυβέρνησης είναι γνωστή και ειδικότερα οι κομβικές προτεραιότητες της, όπως η επέκταση του Μετρό δεν είναι υπό διαπραγμάτευση».