Skip to main content

Στ. Κασσελάκης: Προτεραιότητα για τη Δικαιοσύνη και για την κοινωνία η διαλεύκανση της υπόθεσης των υποκλοπών

(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Με την εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Γεωργία Αδειλίνη, συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Την ανησυχία του για την υπόθεση των υποκλοπών εξέφρασε στην εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Γεωργία Αδειλίνη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του εξερχόμενος του Αρείου Πάγου.

«Συναντήθηκα με την εισαγγελέα του Α.Π. και την ευχαριστούμε για τον χρόνο της. Συζητήσαμε με κύριο θέμα τις υποκλοπές. Εκφράσαμε διάφορες ανησυχίες και συμφωνήσαμε ότι η διαλεύκανση της υπόθεσης το συντομότερο δυνατό είναι προτεραιότητα και για τη δικαιοσύνη και για την κοινωνία» δήλωσε ο κ. Κασσελάκης μετά τη συνάντηση.

(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Όπως ανέφερε, «οι ανησυχίες εδράζονται όχι μόνο στην ουσία της υπόθεσης, αλλά και στις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό».

«Θέλουμε μία ισχυρή, ανεξάρτητη Δικαιοσύνη»

«Η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει μία ισχυρή, ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και σε αυτή την πορεία θα είμαστε στο πλευρό των έντιμων δικαστών, ώστε να μπορεί ο Έλληνας να μπορεί να έχει ως τελεταίο αποκούμπι τη Δικαιοσύνη» πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συνάντηση με το προεδρείο του ΑΣΕΠ

Στις 12:00 το μεσημέρι ο κ. Κασσελάκης θα έχει συνάντηση με το προεδρείο του ΑΣΕΠ στην έδρα της Ανεξάρτητης Αρχής.

Συνεδριάζει στις 18.00 η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Το απόγευμα θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. οι εργασίες της οποίας θα ανοίξουν με ομιλία του προέδρου του κόμματος, στις 18.00.

Αντικείμενο της συνεδρίασης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η προετοιμασία ενόψει αφενός της συζήτησης του προϋπολογισμού του 2024 και, αφετέρου, της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων φορέων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς τους και λοιπές διατάξεις».

naftemporiki.gr