Skip to main content

Τζουμάκας: Σφοδρή επίθεση σε Κασσελάκη – «Δεν ήρθε, τον φέρανε»

Φωτ. Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Θέτει ακόμη και ζήτημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ

Βέλη προς τον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Στέφανος Τζουμάκας, θέτοντας ζήτημα ακόμη και αμφισβήτησης της ηγεσίας του στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«(«(Ο Κασσελάκης) δεν ήρθε τον φέρανε, τίποτε δεν έρχεται από μόνο του.είπε ο κ. Τζουμάκας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, και συνέχισε  Εν γνώσει του Τσίπρα ήρθε, άλλο τι στάση κρατάει, το παιδί δεν κάνει, υπάρχει κανείς που δεν το ήξερε; Ψυχραιμία».

«Ο Αλέξης Τσίπρας είπα ότι δεν έπρεπε να παραιτηθεί γιατί θα έχουμε κρίση ηγεσίας και κρίση πολιτικής ενότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διχασμένος πια, γιατί η ηγεσία δεν γίνεται αποδεκτή. Ήδη έχει την πρώτη της πολιτική ήττα στις δημοτικές εκλογές. Πολιτικά έχω πλήρη διαφωνία με την ηγεσία, δεν μπορεί να οδηγήσει το κόμμα. Υπέστη την πρώτη ήττα τώρα πάει για τη δεύτερη στις ευρωεκλογές, αυτή είναι η άποψή μου. Γι’ αυτό έθεσα προχθές στη συνεδρίαση (σ.σ Πολιτική Γραμματεία) ότι πρέπει να εξετάσουμε θέμα πολιτικής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε ο κ. Τζουμάκας.

«Τι βγήκε και είπε η αυτή η ηγεσία το βράδυ των δημοτικών εκλογών; Λέξη για την πολιτική απομόνωση και το πολιτικό στραπάτσο… ‘’τι έγινε με τον δήμαρχο τάδε και τον τάδε’’ για να αποφύγει το πρόβλημα», επεσήμανε.