Skip to main content

Στ. Κασσελάκης: Η Κυριακή είναι τεστ για την κοινή λογική, απέναντι στην αλαζονεία

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ

«Η Πελοπόννησος έχει μία καλύτερη λύση. Αυτή η λύση λέγεται Μανώλης Μάκαρης» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Κάλεσμα στους πολίτες να στηρίξουν τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Μανώλη Μάκαρη, απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης από την Κόρινθο, όπου βρέθηκε το πρωί στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε στο εκλογικό περίπτερο της περιφερειακής παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» όπου είχε συνάντηση με τον κ. Μάκαρη, τον οποίο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Πελοπόννησος έχει μία καλύτερη λύση. Αυτή η λύση λέγεται Μανώλης Μάκαρης. Η Κυριακή είναι ένα τεστ για την κοινή λογική, για την ανθρωπιά, απέναντι στην αλαζονεία και την κακοδιαχείριση», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ

«Αλλάξαμε το παιχνίδι, πάμε τώρα να το κερδίσουμε»

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πραγματοποίησε μικρό περίπατο στο κέντρο της πόλης, συνοδευόμενος από το Μανώλη Μάκαρη, υποψηφίους της περιφερειακής παράταξης, καθώς και από το βουλευτή Κορίνθου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργο Ψυχογιό.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε με πολίτες που του εξέφρασαν τα προβλήματά τους και τις ελπίδες τους, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά: «αλλάξαμε το παιχνίδι, πάμε τώρα να το κερδίσουμε».

Το Μνημείο Τεμπονέρα πρώτος σταθμός της επίσκεψης στην Πάτρα

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετέβη στην Πάτρα. Πρώτη στάση του ήταν το Μνημείο Τεμπονέρα, όπου ο κ. Κασσελάκης άφησε λουλούδια.

«Περιοδεία στην Πάτρα. Πρώτη στάση, επιβεβλημένη. Ένας ελάχιστος φόρος τιμής στον Νίκο Τεμπονέρα» έγραψε σε ανάρτησή του.

Επίσκεψη στη Ρόδο

Σημειώνεται ότι στις 20:00 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. θα μεταβεί στη Ρόδο, όπου θα συναντηθεί με την Χρύσα Καραγιάννη, υποψήφια Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.