Skip to main content

Μετρό Θεσσαλονίκης: Στην τελετή υπογραφής της σύμβασης χρήσης την Τετάρτη ο Κ. Μητσοτάκης

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Αύριο Τρίτη θα επισκεφθεί το κτιριακό συγκρότημα εντός του Ελληνικού, όπου θα λειτουργήσει ως κέντρο φροντίδας ΑμεΑ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την Κοζάνη και τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί την προσεχή Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα παραστεί μεταξύ άλλων στην υπογραφή της σύμβασης χρήσης του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Όπως γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κ. Μητσοτάκης αύριο Τρίτη θα επισκεφθεί το κτιριακό συγκρότημα εντός του Ελληνικού, όπου θα λειτουργήσει ως κέντρο φροντίδας ατόμων με αναπηρία, στο οποίο θα στεγαστούν τέσσερα σωματεία ΑμεΑ.

Την Πέμπτη ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Γρανάδα όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Ενότητας και το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.