Skip to main content

Π. Μαρινάκης για Μ. Βαρβιτσιώτη: Όλοι αξιολογούνται συνεχώς

Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για τον υπουργό Ναυτιλίας

«Γίναμε μάρτυρες μιας φρικαλέας, απάνθρωπης συμπεριφοράς, μιας εγκληματικής ενέργειας που οδήγησε στον θάνατο έναν νέο άνθρωπο» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, αναφερόμενος στον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, είπε ότι «είδαμε εικόνες που ξεπερνούν τα όρια της απανθρωπιάς και γεμίζουν οργή κάθε άνθρωπο».

«Εκφράζουμε την οδύνη και τη θλίψη μας στην οικογένεια του Αντώνη» σημείωσε, ενώ πρόσθεσε ότι τα 4 μέλη του πληρώματος συνελήφθησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν.

«Όσοι ευθύνονται πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά για τις αποτρόπαιες πράξεις τους» υπογράμμισε, ενώ είπε ότι «η απόδοση ευθυνών δεν θα σταματήσει στο επίπεδο της ποινικής ευθύνης. Θα ερευνηθούν όλα όσα συνέβησαν και θα ελεγχθούν όσοι είχαν ή θα έπρεπε να έχουν εμπλοκή, για τυχόν λάθη ή παραλείψεις τους».

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και ερωτηθείς αν χαίρει της εμπιστοσύνης της κυβέρνησης, ανέφερε ότι «αρχικά, αυτή τη στιγμή, την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό, νομίζω όλους μας, μας απασχολεί η διαχείριση αυτού του πρωτοφανούς κύματος κακοκαιρίας. Ό ίδιος αντιλήφθηκε τη δήλωση αυτή και επανόρθωσε με νεότερη δήλωσή του. Όπως έχω πει πολλές φορές, όλοι αξιολογούνται συνεχώς».

Διαβάστε επίσης:

Η συγγνώμη του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη