Skip to main content

Δήμος Αθηναίων: Ανακοινώθηκαν οι 351 υποψήφιοι της παράταξης του Κώστα Μπακογιάννη

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η λίστα των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων - Ανανεωμένο κατά 70% το ψηφοδέλτιο της παράταξης

Τη λίστα των προσώπων που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και διεκδικούν την ψήφο των Αθηναίων, ως δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ανακοίνωσε η παράταξη «Αθήνα Ψηλά» με επικεφαλής τον Κώστα Μπακογιάννη.

Το ψηφοδέλτιο είναι ανανεωμένο κατά 70%, διατηρεί τον κεντρικό κορμό των στελεχών του και «επενδύει σε έναν συνδυασμό εμπειρίας και ανανέωσης». Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της παράταξης, πρόκειται για «μια δυναμική, υπερκομματική, αποφασισμένη ομάδα ανθρώπων, γεμάτων διάθεση να συνεισφέρουν στην πόλη με γνώσεις, φρέσκιες ιδέες και ενθουσιασμό».

«Τα 351 πρόσωπα που εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο, αποτελούν ‘καθρέφτη’ της πραγματικής Αθήνας και της ανθρωπογεωγραφίας της. Πολίτες από τις 129 γειτονιές της. Διαφορετικών γενιών και ηλικιών, επαγγελμάτων και ενδιαφερόντων. Τουλάχιστον ένας από κάθε γειτονιά. Εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, καλλιτέχνες, αθλητές, άνθρωποι ενεργοί, με βιωματικό αποτύπωμα στην πόλη μας. Αθηναίες και Αθηναίοι που υπηρετούν και εκφράζουν την Κοινωνία των Πολιτών και γνωρίζουν τις δυσκολίες και τις ανάγκες μας» επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

«Η πιο σημαντική ομάδα είναι αυτή που θέλει και ξέρει να αγωνίζεται για την πόλη μας. Παρουσιάζουμε ένα ψηφοδέλτιο που εκφράζει και αντιπροσωπεύει ολόκληρη την Αθήνα. Ολόκληρη την κοινωνία. Νέα πρόσωπα που συμβολίζουν ατομικές μάχες, αλλά και συλλογικούς αγώνες. Δίπλα και μαζί με τα παλαιότερα στελέχη του συνδυασμού που εργάστηκαν σκληρά και έφεραν αποτελέσματα. Είμαι ευτυχής για τη συστράτευση στον κοινό μας στόχο: να δουλέψουμε για μια Αθήνα που ακούμε και καταλαβαίνουμε» δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Ψηλά», Κώστας Μπακογιάννης.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά ΕΔΩ τη λίστα με τα ονόματα των 351 υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, φωτογραφίες, καθώς και τα σύντομα βιογραφικά τους.