Skip to main content

Εκλογές 2023: Ανεβάζουν στροφές οι πολιτικοί αρχηγοί στην τελική ευθεία προς την κάλπη

Οι πολιτικοί μονομάχοι εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα που θα κορυφωθεί με τις μεγάλες ανοιχτές συγκεντρώσεις των κομμάτων

Ανοίγουν τον βηματισμό τους οι πολιτικοί αρχηγοί στην τελική στροφή προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Με μόλις έξι ημέρες να απομένουν για τις κάλπες οι πολιτικοί μονομάχοι εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα που θα κορυφωθεί με τις μεγάλες ανοιχτές συγκεντρώσεις των κομμάτων.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα την Πάτρα, την Αμφιλοχία και τη Φιλιππιάδα. Το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στα Ιωάννινα, όπου θα έχει συνάντηση με πολίτες.

Τα Ιωάννινα επισκέπτεται σήμερα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας. Στις 19:30 θα μιλήσει στην Πλατεία Μαβίλη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα μιλήσει σήμερα στις 19:30 στη Θεσσαλονίκη.

Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει στις 20:30, σε προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πάτρα, στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Τη Λάρισα και τον Βόλο επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του.