Skip to main content

Δ. Νατσιός στο Naftemporiki TV: Στόχος η είσοδος της «Νίκης» στη Βουλή

Ο Δημήτρης Νάτσιος, πρόεδρος του κόμματος «Νίκη», μίλησε στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

Στον στόχο του κόμματος «Νίκη» να μπει στη Βουλή στις εκλογές της 25ης Ιουνίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή «Politics» ο Δημήτρης Νατσιός. «Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, μάλλον η “Νίκη” στις 25 του μηνός θα διαβεί το κατώφλι της Βουλής» σημείωσε.

Ο πρόεδρος του κόμματος «Νίκη» τόνισε πως «δεν θέλουμε να διχάζουμε τον κόσμο, το μήνυμα της “Νίκης” είναι ενωτικό. Δεν ανήκουμε ούτε στην δεξιά, ούτε στην αριστερά, ούτε στα άκρα, ανήκουμε στην Ελλάδα και στην ρωμιοσύνη, αυτό είναι το ιδεολογικό μας στίγμα. Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους με κάποια κριτήρια. Θέλουμε να είναι πιστοί στον Χριστό, να είναι άνθρωποι της άδολης  φιλοπατρίας, άνθρωποι εργατικοί, αξιοπρεπείς, έντιμοι και με πνεύμα ομονοίας και συνεργασίας. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που συμμετέχουν στην προσπάθεια της “Νίκης”».

Σε ερώτηση σχετική με το αν το κόμμα «Νίκη» σχετίζεται με Μοναστήρια, Μονές στο Άγιο Όρος και κάποια κεφάλαια στην Ρωσία ο κ. Νατσιός σχολίασε: «Πηγαίνω στο Άγιο Όρος 30 χρόνια ως προσκυνητής. Δεν κρύβεται τίποτα από πίσω. Μας ψήφισαν 172.000 άνθρωποι. Άλλοι από το υστέρημα, άλλοι από το περίσσευμά τους βοήθησαν την προσπάθεια της “Νίκης”, δεν υπάρχει τίποτα μυστικό πίσω από το κόμμα μας, είναι πεντακάθαρα όλα. Σε ό,τι αφορά στη φημολογούμενη ρωσοφιλία μας, θα απαντήσω με τα λόγια του Κολοκοτρώνη: δεν είμαστε ούτε ρωσόφιλοι, ούτε αγγλόφιλοι, ούτε τίποτα από αυτά. Είμαι θεόφιλοι, γιατί μόνο ο Θεός αγαπάει την πατρίδα μας. Εγώ θα πρόσθετα ότι απλά είμαστε ελληνόφιλοι».

Αναφερόμενος στην πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει σχετικά με τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη και ποια είναι η γραμμή που θα ακολουθήσει το κόμμα της «Νίκης» ο κ. Νατσιός σχολίασε: «Τακτική Μ. Αλεξάνδρου, για το θέμα του τουρκικού προξενείου που είναι εστία αναταραχών και συνεχούς προβλήματος του Ελληνισμού. Πρέπει να κλείσει το τουρκικό προξενείο της Θράκης. Τα προξενεία δεν αναφέρονται σε ντόπιους πληθυσμούς. Η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης είναι Έλληνες πολίτες».