Skip to main content

Αποχωρήσεις στην Πλεύση εν μέσω καταγγελιών

Αιτία, το «ανακάτεμα» της λίστας στα ψηφοδέλτια, με υποψήφιες -παρά την υψηλή  τους επίδοση στις εκλογές της 21ης Μαΐου- να μεταφέρονται  με πρωτοβουλία της κ. Κωνσταντοπούλου σε μη εκλόγιμες θέσεις.

Αποχωρήσεις «μετράει» η Πλεύση Ελευθερίας, της Ζωής Κωνσταντοπούλου, εν μέσω καταγγελιών για διορισμούς «ημετέρων» και φαυλότητα και την ώρα που το κόμμα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις φαίνεται να διεκδικεί θέση στην Βουλή, με 12 έδρες.

Αιτία, το «ανακάτεμα» της λίστας στα ψηφοδέλτια, με υποψήφιες -παρά την υψηλή  τους επίδοση στις εκλογές της 21ης Μαΐου- να μεταφέρονται  με πρωτοβουλία της κ. Κωνσταντοπούλου σε μη εκλόγιμες θέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός  Σπύρος Μπιμπίλας  μετακινήθηκε πρώτος στον Β3 Νοτίου Τομέα, ενώ ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, που λέγεται ότι είναι στενός φίλος της επικεφαλής της Πλεύσης, τοποθετήθηκε δεύτερος στην Β1 του Βόρειου Τομέα Αθηνών, με την Χρυσούλα Διαμαντοπούλου-πρώτη με 4.032 ψήφους- να «εξαφανίζεται» και να τα «βροντάει».

Οι άλλες παραιτηθείσες είναι, η Όλγα Δάλλα που συγκέντρωσε 6.168 ψήφους και ήταν πρώτη για την Πλεύση Ελευθερίας στον Νότιο Τομέα Αθηνών και βρέθηκε 3η και η  Μαρία Καζάκου, επίσης πρώτη στην Β’ Πειραιώς, που και αυτή μετακινήθηκε στην τρίτη θέση της λίστας.

«Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις… ήρθε η προδοσία. Πριν μπει στη Βουλή, άρχισε τις εκκαθαρίσεις. Τέλος λοιπόν στην πολιτική μου “καριέρα”!» έγραψε σε ανάρτηση στο Facebook, η Όλγα Δάλλα.

«Από πρώτη στον Β1 τομέα  με συνοπτικές μη δημοκρατικές διαδικασίες και εκκαθαρίσεις, βρέθηκα σήμερα να είμαι στην 9η θέση στις νέες λίστες του κόμματος. Η ψήφος μας στα σκουπίδια λοιπόν. Υπήρξα απλώς ένα «δόλωμα» για αυτούς. ΟΧΙ. Ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό. ΟΧΙ.
Δεν θα σας μιλήσω ούτε για τα παρασκήνια ούτε για τα φυτευτά κοράκια. Καμία πολιτική καριέρα δεν ονειρεύομαι πλάι σε τέτοιους. Καμία ζωή χωρίς Ήθος, Αξιοκρατία Δικαιοσύνη Δημοκρατία» ανέφερε επίσης με ανάρτησή της στο facebook  η Χρύσα Διαμαντοπούλου.

«ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ… και όχι αυτοί που φυτεύτηκαν με απόφαση της Αρχηγού Ζωής Κωνσταντοπούλου και που θα δείτε στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής 25/6/2023 της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!», έγραψε η Μαρία Καζάκου.