Skip to main content

Κρήτη: Στο Αρκαλοχώρι ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης- «Ήρθε η ώρα του κυρίαρχου ελληνικού λαού»

ΕΡΤ

«Ήρθα στο Αρκαλοχώρι για να υπογραμμίσω ποιο ήταν το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη. ΄Ήταν ένα περίβλημα του χάους και του πελατεισμού», δήλωσε.

Στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, στην Κρήτη, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Συγκεκριμένα, έφτασε γύρω στις 10:00 το πρωί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431).

Τον υποδέχθηκαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο πατέρας του.

«Και τώρα ήρθε η ώρα του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Καλώ όλους να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνουμε και δεσμεύομαι ότι θα κάνω ό,τι χρειάζεται για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος και βιώσιμη ανάπτυξη. Τους καλώ να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα, στη διχόνοια, σε όσους περιφρονούν τα πραγματικά τους προβλήματα, σε όσους τα κάνουν για την εξουσία. Είναι ικανοί να γίνουν ικέτες των ψήφων της Χρυσής Αυγής, κι από την άλλη να στήσουν ένα παρακράτος εις βάρος της Δημοκραρίας και του ελληνικού λαού», είπε.

«Ήρθα στο Αρκαλοχώρι για να υπογραμμίσω ποιο ήταν το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη. ΄Ήταν ένα περίβλημα του χάους και του πελατεισμού. Δύο χρόνια μετά τον σεισμό, οι άνθρωποι εδώ εξακολουθούν να ζουν υπό δραματικές συνθήκες σε κοντέινερ. Ελληνικέ λαέ σου αξίζει κάτι πολύ καλύτερο, κι είμαστε εδώ στη νέα προσπάθεια να σας το προσφέρουμε», πρόσθεσε.

Αφού ψήφισε παράμεινε στο χώρο του σχολείου συνομιλώντας με πολίτες.

Ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις της εκλογικής μάχης λεπτό προς λεπτό από το Naftemporiki.gr.